Oprichting Interieurwerken Cox

Mijn achtergrond

Interieurwerken Cox is eigenlijk opgericht mede door dat mijn passie voor het interieur nog groter is geworden dan dat het van jongs af aan al reeds was. Mijn vader heeft altijd een eigen schrijnwerkerij gehad waarin ik dan ook op gegroeid ben, samen met mijn broer. Met stof in onze haren, brachten we wel dagelijks enkele uren door in de schrijnwerkerij, en dat al vanaf een zeer jonge leeftijd.

Een opleiding schrijnwerkerij was dan in het secundair onderwijs een logische keuze. Mijn passie en ervaring ontwikkelde zich daar nog verder door, waardoor ik zelfs met de Vlaamse Houtproef in 2013 een mooie tweede plaats behaalde.

Na enige ervaring op te doen bij een groot interieurbedrijf als werkvoorbereider kwam de passie alleen nog maar meer naar boven en heb ik er volop voor gekozen om de schrijnwerkerij van mijn vader voort te zetten samen met mijn broer.

DSC 4991

Een groot avontuur

Soms moet je in het diepe springen voor te leren zwemmen. Dit is hetzelfde met ondernemen. Als je niet start met een eigen zaak, zal je het ook nooit hebben. Het is dan ook hard werken voor onze klanten van dienst te kunnen zijn. Maar iets wat je graag doet is nooit echt werken 😉

En soms denk je wel eens waar ben ik toch aan begonnen maar dan kort daarna lever je een project op bij een klant en hoor je hoe tevreden ze wel niet zijn van het resultaat. Daarvoor doe je het!

IMG 20210421 171623 scaled

Investeringen

Met groot genoegen kunnen we je ook vertellen dat we sinds deze maand een nieuwe kantenlijmer hebben staan. Hierdoor kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Elk paneel wat uit deze machine komt is volledig klaar om verder gemonteerd te worden. Wij zijn dan ook zeer blij hiermee omdat we dit met de vorige kantenlijmer nog verder met de hand moesten schoon maken (De machine was al zo oud als ik :o, wel van het jaar 1997)

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.