Het renoveren van jouw keuken

Waarom?

Een keukenrenovatie? Mensen renoveren hun keuken omwille van verschillende redenen. Zo kan het zijn dat men een verloren gevoel van authenticiteit terug wil brengen of dat men net eerder een modern, minimalistisch interieur wil creëren. Interieurwerken Cox voorziet u van een degelijke, stijlvolle en ergonomische keuken, nieuw of gerenoveerd, volledig naar uw wens.

Wat is er allemaal mogelijk?

Tijdens een keukenrenovatie zijn er verschillende mogelijkheden die men in gedachten moet houden. Zo kan men verkiezen om een bestaand werkblad of andere authentieke elementen te behouden omdat deze stroken met de rest van het interieur of kan men er juist voor kiezen om een compleet nieuw design naar uw keuken door te trekken. Naargelang uw wensen voorzien wij u van een volledig volledig nieuw ontwerp dat in lijn ligt met de rest van uw interieur.

Verder kan u er ook voor kiezen om uw keuken maar gedeeltelijk te renoveren omwille van plaatselijke slijtage. Zo kunnen wij enkel uw kastfronten, toestellen of werkblad vervangen. Ook voor zo’n gedeeltelijke keukenrenovatie kunnen we u bijstaan met advies en een degelijke uitvoering.

Keukenrenovatie

Hoe begin je er aan?

Allereerst is het bij elke keukenrenovatie belangrijk om een idee te vormen van de interieurstijl die in uw woning heerst. Het is ook altijd mogelijk om eens na te denken over een nieuwe stijl die u doorheen de woning wilt doortrekken. Hiermee bepalen we dan de stijl van de keuken. Pinterest kan hiervoor een bron van inspiratie zijn. Verder kan u al eens nadenken over zaken die eventueel ontbreken, niet praktisch en/of storend zijn aan uw huidige keuken.

Vervolgens bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke materialen het best bij uw wensen passen. De volgende stap is het uitwerken van een fotorealistisch ontwerp. Hierbij houden we rekening met de gekozen stijl, materialen, toestellen en de beschikbaarheid van nutsvoorzieningen. Wij kunnen steeds in samenspraak met u mogelijke problemen met bepaalde nutsvoorzieningen oplossen. Wanneer dit alles besproken is, maken we op basis hier van een offerte op.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.