Maatkasten zelfbouw

Een oplossing voor elke zelfbouwer

Zakelijke oplossing - meedenken

Van bij het ontwerp

Wij hebben een oplossing bedacht voor maatkasten voor de zelfbouwer! In tegenstelling tot vele andere denken we van begin met jou mee na! Wij willen niet met een online configurator werken, maar werken persoonlijk op maat van jullie. Dit maakt dat we een praktische kast ontwerpen met eindeloze mogelijkheden. Net zoals met een online configurator ontvang je van ons live tekeningen en renders (fotorealistische beelden) die we jou bezorgen vanaf de offerte! Ben je een zelfbouwer en opzoek naar een kast op maat, dan ben je bij ons op het juiste adres! 

Hoe werken wij?

Productie in eigen beheer

Na een goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het produceren van jouw maatwerk. Dankzij ons eigentijdse uitgebreid machinepark kunnen we snel produceren en proberen we de doorlooptijd voor jou zo kort mogelijk te maken. Na de productie proberen we jullie uiteraard zoveel mogelijk te ondersteunen bij de plaatsing. Het voordeel van bij ons jou productie te laten verlopen, wij hebben de avond zelf nog een nieuw stuk klaar liggen moest deze beschadigd geraken op de werf! Zo proberen wij jouw werk zo vlot mogelijk te laten verlopen!

CNC machine Holzher

Ontwerpen van jouw project

Wij maken een ontwerp van jouw project samen met jou. U komt langs met een schets en een opmeting van de ruimte waar de maatkast in verwerkt moet worden. Wij luisteren naar jouw wensen en maken op basis hiervan een tof ontwerp!

Calculeren van projecten

Na het ontwerp kan je de dag nadien nog een offerte verwachten in je mailbox! Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee we snel een correcte prijs kunnen berekenen!

Zagen, afboorden en boren/frezen

Met ons eigentijds uitgebreid machine park kunnen we jouw maatwerk snel en efficiƫnt produceren! Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook de montage van de kasten kunnen we voor onze rekening nemen. Hierdoor wordt de plaatsing van de kasten vergemakkelijkt.

Contacteer ons!

Interesse in onze services. Vul dan onderstaand formulier in of stuur ons een mail! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!