Wooninspiratie: Hoe maak ik van mijn huis een thuis?

Van je huis een thuis maken, dat doen we met plezier voor jou. Maar vaak vooraleer we aan de slag kunnen met het maken van een ontwerp moeten we een gedacht hebben wat voor jou nu een “thuis” is. Vroeger zou je voor wooninspiratie een magazine moeten kopen of een boek vol met ideeën. Maar gelukkig zijn deze tijden veranderd en hebben we veel gratis online tools om dit te kunnen bereiken.

Hieronder geef ik enkele leuke tools mee waar jij mee aan de slag kunt gaan:

Sketchup Logo

Google Sketchup Pro

We kennen het bijna allemaal, voor de mensen die er niet bekend mee zijn. Met sketchup creëert men zeer snel en eenvoudig 3D oppervlaktemodellen en visualiseert deze met texturen en animaties. Jammer genoeg is het niet meer gratis beschikbaar. Wel kunnen we online hiermee aan de slag gaan. Maar hierin zijn er veel minder functies beschikbaar dan bij de Pro versie ervan. Ook is het voor een leek moeilijk om hierin een ontwerp te creëren. 

Gelukkig hebben we voor jou de pro versie aangeschaft en kunnen we gratis[1] een ontwerp op maat maken. Hierbij aansluitend maken we graag een offerte voor de maatstukken die we erin verwerkt hebben.


[1] Bij een project budget groter dan 10 000 euro is er ook een 3D ontwerp gratis en bij het intekenen op de offerte is het ontwerp ook helemaal van jou. Mits een kleine fee kan je ook het ontwerp krijgen voor kleinere projecten.

Pinterest

Ik denk dat Pinterest wel een van de meest gebruikte en bekendste tool is, wat betreft inspiratie. Hierop vind je veel DIY’s maar ook zeer veel ideeën om van je huis een thuis te maken. Zelf zoeken we hier ook vaak naar inspiratie voor jullie ontwerpen te kunnen maken.

Leuke zoektermen zijn:

Pinterest logo
egger logo

Egger online ontwerp

Ik ben zeker dat jullie hier nog nooit van gehoord hebben. Maar ik wil ze zeker niet wegsteken want via deze tool kan je verschillende decors van onze leverancier ontdekken en plaatsen op een simulatie. Ook kan je op hun website gratis stalen bestellen om de decors in real-life te kunnen zien en voelen.

Wat zijn nu de volgende stappen?

Wij bij Interieurwerken Cox komen graag een keertje langs om de ruimte te bekijken en op te meten. Bij de eerste bespreking gaan we dan door jullie inspiratie die jullie hebben opgedaan via bovenstaande wooninspiratie tools. Vanaf dan zetten we de ruimte in 2D en maken we een ontwerp op basis van jullie keuzes. Wanneer de offerte groter is dan 10 000 euro wordt er ook een 3D ontwerp opgemaakt na goedkeuring van het 2D ontwerp. Zo zie je perfect wat je krijgt en dit voor je intekent op de offerte[1].

Kriebelt het ook om je huis een make-over te geven? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande knop. Wij staan voor u klaar voor al uw binnendeuren, maatkasten, rigide vloeren, keukens,…

Bekijk ook zeker ons portfolio met enkele van onze ontwerpen en projecten.


[1] De ontwerpen blijven eigendom van Interieurwerken Cox (S.C. Management) zolang er niet ingetekend is op de aangeboden offerte.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.