Unieke vloeren limburg

Unieke vloeren

In een uniek interieur, hoort een unieke vloer! Daarom bieden we steeds 3 verschillende mogelijkheden aan, met elk hun voor- en nadelen.
Samen met jou kijken we welke vloer bij jou het best past!

Laminaat vloeren
Laminaat vloeren - Bosland eik beige
Quick-step - Bosland eik beige

Voor onze laminaat vloeren werken we samen met verschillende merken. Wij selecteren op basis van jouw wensen welke vloer het best bij jou past. Een laminaat vloer is steeds een goede oplossing voor een warme vloer te bekomen, met een natuurlijke “look and feel” Je kan ze hebben in verschillende decors, waaronder houtdecors en natuursteen. 

Ben je ook opzoek naar een nieuwe laminaat vloer? Of heb je nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactgegevens.

Rigid vloeren

Voor de rigid vloeren werken we samen met floorify. Ze hebben een uitgebreid aanbod van decors, waardoor je zeker en vast jouw vloer bij dit merk kunt vinden (Doe hier alvast inspiratie op). De prijs is hoger dan bij een laminaat vloer, maar deze vloer is dan ook stootvast, krasbestendig en waterbestendig. Ook voor in de keuken is dit een ideale vloer. 

Je kan deze vloer namelijk gewoon poetsen met water! Dus een praktische en onderhoudsvriendelijke vloer waar je nog heel lang plezier van gaat hebben.

Ben je ook opzoek naar een nieuwe rigid vloer? Of heb je nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactgegevens.

Visgraat vloeren van floorify
Floorify - uni F301
Parket
Parketvloeren in keuken

Voor de klanten die willen gaan voor echte houten vloeren hebben we parket vloeren in standaard formaten en afwerkingen, maar ook als maatwerk! Met deze vloeren heb je dan ook een “piece of art” in huis. Ben je opzoek naar iemand die jouw bestaande parket vloer opmaakt? Ook hiervoor denken we met u mee! 

Ben je ook opzoek naar een nieuwe parket vloer of een renovatie van je bestaande vloer? Heb je nog enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactgegevens.