Maatkasten

Uw kasten op maat

Maatkasten zijn vaak de eye-catcher in het interieur, of juist niet…? Ze kunnen verdwijnen tussen wanden of ze kunnen midden in jouw woonkamer staan. Ik denk dan aan een haardmeubel in je woonkamer of een opbergkast in de inkom van je woning. Wij bieden stijlvolle maatkasten aan, binnen jouw budget, op maat van jouw interieur. Ben je op zoek naar advies over hoe je jouw project gaat aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan jou persoonlijk bij van bij het ontwerp tot de oplevering, één centraal aanspreekpunt. 

Tv meubel in Pelt
Maatkasten limburg (Pelt)

Hoe werken wij?

Design

Onze eerste fase is de bespreking met jou als klant, gevolgd door een gepersonaliseerd ontwerp van jouw kasten op maat. Hierna gaan we samen "letterlijk" doorheen het 3D ontwerp.

Productie

Na een goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de productie van jouw maatkast(en). Hierbij gebruiken we steeds kwalitatieve en duurzame materialen. Met ons up-to-date machine park kunnen we de meest uit een lopende projecten aan.

Plaatsing & Oplevering

Wij gaan steeds in samenspraak met jou een datum kiezen om de langverwachte maatkast(en) bij jou te komen plaatsen. Wanneer alle kasten geplaatst zijn overlopen we dit samen met jou. Zo kan je eventueel enkele toevoegingen melden, die tijdens het ontwerp nog niet aan bod kwamen.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Keukens op maat

Wij maken keukens op maat naar de wensen van de klant. Een kast kan alle vormen en maten aannemen bij ons, hierdoor zijn we niet beperkt en kunnen we onze ideeën de vrijloop laten gaan. Gaat het om massief eiken deuren, led verlichting ingewerkt in de kasten of een koelkast open laten gaan door een druk op de deur. Wij maken van jou keuken onze missie!

Dressings en slaapkamers

Vaak is een slaapkamer gesitueerd onder een hellend dak. Dit zorgt vaak voor problemen wanneer men een kast wilt plaatsen in deze ruimte. Om deze ruimte optimaal te kunnen benutten, kunnen we gebruik maken van een op maat gemaakte kast die de helling van het dak volgt. Ook hier zijn we niet beperkt in vorm en maten dat deze kast kan aannemen. 

Uniek maatwerk

Onder uniek maatwerk zien we kasten, meubels, tafels, bureaus,… de mogelijkheden zijn met andere woorden eindeloos. Zo hebben we een unieke samenwerking waarbij bed en bureau één worden, hebben we een airco en verwarmingselement laten verdwijnen in het meubilair en hebben we een maatwerk beddenhoofd ontworpen uit massieve latten waarbij modern en landelijk elkaar tegemoet komen . Laat dat nu net zijn wat we verstaan onder uniek maatwerk. Geen uitdaging is ons te groot.

IMG_20230602_180125
Moderne keuken met een composiet werkblad. Een echte Eye-catcher voor uw gasten!

Bezoek ons

Bezoek ons atelier om onze werkwijze beter te leren kennen.

Enkel op afspraak

Bel ons

Wij staan van 9u - 20u voor u klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Contacteer ons

Voor informatie en vragen kan u ons altijd bereiken via het onderstaande mailadres

Onze Merken

Hier zien jullie een deel van onze merken die we standaard gebruiken in ons maatmeubilair