Maatkasten

Uw kasten op maat

Maatkasten zijn vaak de eye-catcher in het interieur, of juist niet…? Ze kunnen verdwijnen tussen wanden of ze kunnen midden in jouw woonkamer staan. Ik denk dan aan een haardmeubel in je woonkamer of een opbergkast in de inkom van je woning. Wij bieden stijlvolle maatkasten aan, binnen jouw budget, op maat van jouw interieur. Ben je op zoek naar advies over hoe je jouw project gaat aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan jou persoonlijk bij van bij het ontwerp tot de oplevering, één centraal aanspreekpunt. 

Tv meubel in Pelt
Maatkasten limburg (Pelt)

'Maak van je huis een thuis'

Design

Onze eerste fase is de bespreking met jou als klant, gevolgd door een gepersonaliseerd ontwerp van jouw kasten op maat. Hierna gaan we samen "letterlijk" doorheen het 3D ontwerp.

Productie

Na een goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de productie van jouw maatkast(en). Hierbij gebruiken we steeds kwalitatieve en duurzame materialen.

Plaatsing & Oplevering

Wij gaan steeds in samenspraak met jou een datum kiezen om de langverwachte maatkast(en) bij jou te komen plaatsen. Wanneer alle kasten geplaatst zijn overlopen we dit samen met jou. Zo kan je eventueel enkele toevoegingen melden, die tijdens het ontwerp nog niet aan bod kwamen.

Bezoek ons

Bezoek ons atelier om onze werkwijze beter te leren kennen.

Enkel op afspraak

Bel ons

Wij staan van 9u - 20u voor u klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Contacteer ons

Voor informatie en vragen kan u ons altijd bereiken via het onderstaande mailadres

Onze Merken

Hier zien jullie een deel van onze merken die we standaard gebruiken in ons maatmeubilair