Een uitgebreid machine park

Wij investeren ook dit jaar terug in een nieuwe machine, een Holzer – Evolution 7045! Na lang nadenken, veel cijfers te bekijken en te herbekijken en onze toekomstvisie voor ogen te nemen, hebben we beslist om de aankoop van onze eerste CNC bewerkingscenter te doen. Het is een grote investering, maar we gaan onze klanten hier nog beter mee van dienst kunnen zijn. Ook is er een nieuwe markt die we hiermee willen gaan bewandelen, de zakelijke oplossingen krijgen een nieuwe wind!

Uitgebreid machinepark -Evolution 7045 Holzher
Uitbreiding machine park: Holzher – Evolution 7045

Wat betekent dit voor onze klanten?

Momenteel produceren we nog redelijk manueel en dit hebben we dan ook zo kunnen overnemen van onze vader. Op deze manier hebben we 2 jaar goed kunnen sparen voor een nieuwe machine! Met deze machine kunnen we nog sneller en effici├źnter produceren. Ook waren we vaak nog redelijk beperkt in de vorm van onze kasten, maar ook in prijs moesten we voor het moeilijkere werk vaak hogere prijzen hanteren door de vele uren werk.

Door de investering in deze machine zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen ronde bogen frezen, openingen voor technieken, maar ook groeven trekken in deuren. Hierdoor zijn we niet meer beperkt in ons aanbod.

B2B klanten kunnen nog beter geholpen worden!

Met deze investering hebben een zeer uitgebreid machine park en kunnen we nog beter zakelijke klanten helpen bij de productie van hun maatwerk. We hadden al enkele klanten die zakelijk klant waren bij ons omdat zij de investering in een uitgebreid machine park niet willen doen. Hierbij konden we jammer genoeg niet altijd voldoen aan hun voorwaarde om de kasten te drevelen. Dit kan nu wel! En wij gaan verder, vanaf nu schieten we met de Pinjet de drevels vol automatisch in onze platen en is lijmen ervan kinderspel geworden. Ook het schroeven van de maatkasten is zo veel makkelijker geworden. We hopen een vaste waarde te worden voor zakelijke oplossingen.

Nieuwe samenwerking!

Wanneer we de overweging maakte naar de aankoop van deze machine, kwamen er vele idee├źn uit de bus. Zo werd een recent uitdagend project een nieuwe opportuniteit! Wij zijn namelijk een samenwerking aan gegaan met een Amerikaans bedrijf waarbij we met trots kunnen vertellen dat we de enige in de Benelux zijn die dit product aanbieden! Later hier meer over in een aparte blogpost!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.