Binnendeuren Limburg

Binnendeuren

Ben je opzoek naar binnendeuren in de buurt van Limburg voor jouw nieuwbouw of renovatie project? En vind je kwaliteit en duurzaamheid belangrijk? Neem dan zeker contact met ons op. Wij maken jouw binnendeuren op maat van jouw wensen. Zo stemmen we jouw binnendeuren graag af op jouw interieur en wensen. Uit een catalogus van meer dan 100 deurklinken, kies je zeker de klink die het best bij jouw past. 

Binnendeur soorten

Passend bij jouw ontwerp

Ben je aan het bouwen of verbouwen, dan tekenen we graag jouw meubels in samen met jou binnendeur. Zo krijg je een mooi samen aan elkaar hangend interieur.

Wij kunnen ook steeds jouw binnendeur verwerken in onze maatkasten waardoor ze helemaal verdwijnen uit het zicht.

Degelijke binnendeuren

Soorten
binnendeuren

Een binnendeur kan je in verschillende soorten en maten bij ons bestellen. Zo heb je de meer moderne varianten met “invisible” scharnieren. Maar ook heb je landelijke varianten met de “sierlijke koperen” scharnieren. 

Voor het bepalen van jouw binnendeur, komen we graag persoonlijk langs.

Binnendeur passend bij ontwerp

Degelijke & stevig

Al onze binnendeuren worden geschroefd.  Hierdoor staat je binnendeur stevig en gaat ze minder rap afhangen dan bij binnendeuren die enkel vast gezet worden met schuim.

 

Onze mogelijkheden

Voor onze pivoterende deuren werken we volledig op maat! Elk project is anders en wordt uitgebreid besproken met de klant. Welke behoeftes zijn er en welke materialen hebben uw voorkeur voor de afwerking van jouw deur. We werken steeds met degelijk Argenta beslag en een stabiele blokplaat. Dit zorgt ervoor dat jou pivoterende deur jaren mee gaat. Ons systeem kan ook geplaatst worden wanneer er vloerverwarming aanwezig is.

Pivoterende binnendeur

Wens je een moderne look en feel en ben je aan het bouwen of verbouwen. Denk dan zeker aan de in gepleisterde “invisi doors” van Argenta. De argenta invisidoor is een onzichtbaar aluminium kader voor draaiende binnendeuren. Doordat het kader ingepleisterd kan worden, is het mogelijk om een puur esthetische woning of ruimte te creëren. Een invisidoor ligt mooi in lijn met de wand waardoor er creatief kan omgaan worden met de ruimte.

Invisible door Argenta

In de industriële woonstijlen en de landelijke woonstijlen zie je vaak de “steellook doors” verschijnen. Ze winnen steeds aan meer populariteit. Het voordeel van een “steellook door” ten opzicht van een echte stalen deur is de prijs. Onze “steellook doors” worden in België geproduceerd en zijn vervaardigd uit aluminium. Dit maakt ze licht en handelbaar maar ook goedkoper dan de echte stalen deuren. 

Bekijk hier de brochure

Niet te vergeten zijn onze standaard binnendeuren met omlijsting. Deze zijn budget vriendelijk en makkelijk ter vervanging van bestaande binnendeuren. Je hebt ze in oneindig veel mogelijkheden, van landelijk tot modern. Dus ben je opzoek naar een degelijke en duurzame oplossing voor het vervangen van je binnendeuren tijdens je renovatie? Of zoek je een degelijke binnendeur die budget vriendelijk is maar als nog heel degelijk? Dan is dit voor jou de ideale oplossing.

Bezoek ons

Bezoek ons atelier om onze werkwijze beter te leren kennen.

Enkel op afspraak

Bel ons

Wij staan van 9u - 20u voor u klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Contacteer ons

Voor informatie en vragen kan u ons altijd bereiken via het onderstaande mailadres