Mijn badkamer is versleten, wat nu?

Je badkamer is versleten? Na een heel aantal jaar uw badkamer te gebruiken begint er slijtage op te treden. U kan niet meer ontspannen door dat u telkens gefrustreerd geraakt door de krassen op uw spiegel of de kraan die lekt. U beseft dat uw badkamer wel echt aan vernieuwing toe is.

De 5 stappen van jouw badkamer renovatie

Hieronder gaan we de 5 stappen bespreken die nodig zijn om uw badkamer renovatie tot een goed einde te brengen.

Stap 1: Het Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase komen verschillende dingen aan bod. Wie is de gebruiker en wat zijn zijn/haar noden? Welke woonstijl hanteren we doorheen de rest van de woning? Welke delen kunnen eventueel behouden blijven? Zijn er elementen die ontbreken in jullie te renoveren badkamer?

Omdat deze fase zo belangrijk is, willen we u graag hierin bij staan. Want zeg nu zelf, even ontspannen doet u toch liever in een praktische badkamer die tegelijk een mooi ontwerp heeft.

https://www.facebook.com/InterieurwerkenCox/videos/560974461958438/
Voorontwerp van een badkamer bij daglicht
https://www.facebook.com/InterieurwerkenCox/videos/3110733355859608/
Voorontwerp van een badkamer bij maanlicht

Stap 2: De Afbraak

De afbraak van je versleten badkamer, het moment van de waarheid. Vanaf dit punt moet het vooruit gaan!
Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Verder is een duidelijke realistische planning niet weg te denken in het project? U wilt tenslotte toch weten wanneer je eindelijk die uitgebreide douche kunt nemen?

Daarom vinden wij duidelijke afspraken zeer belangrijk. Wij hanteren strakke maar haalbare deadlines en voorzien tijdelijke oplossingen, zoals een douche, indien dit nodig is.

Stap 3: De Technieken Vernieuwen

Wanneer de oude badkamer is uitgebroken, moeten we zien dat de technieken zoals water, afvoer en elektriciteit op de juiste plaats liggen voor de nieuwe badkamer. In fase 1 moeten hier dan ook al over nagedacht worden en moet er een plan worden opgesteld.

Wij voorzien een duidelijk plan voor de persoon van de technieken. Zo heeft u de vrijheid om dit zelf uit te besteden of aan ons over te laten.

Stap 4: De Heropbouw

In deze stap gaan we aan de slag om uw droombadkamer op te bouwen. Zowel sanitaire voorzieningen als de nieuwe meubels komen op zijn plaats te staan? Eindelijk wordt wat op papier stond werkelijkheid en kunt u hierna tot rust komen in een badkamer die volledig voldoet aan al uw wensen.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *