Schrijnwerker in Mol

Schrijnwerker in Mol

Uw schrijnwerker in Mol voor al uw maatkasten, inrichtingen of totaalprojecten regio Mol en omstreken. U krijgt één centraal aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. 

Ongeacht hoe groot uw project ook is, bij ons weet u wat u krijgt voor uw geld. Bij grote projecten wordt er steeds een uitgebreide planning opgesteld. Bij elke offerte boven de 10 000 euro krijgt u ook steeds een gratis ontwerp

Bij ons kan je terecht voor:

  • het ontwerpen en plaatsen van maatkasten/ inbouwkasten
  • het aanleveren en plaatsen van binnendeuren
  • het laten maken en plaatsen van keukens en dressings
  • het plaatsen van parket en laminaat
Schrijnwerker in Geel

Waarom je voor ons kiest?

Eén centraal aanspreekpunt

Wij merken dat klanten een duidelijke en open communicatie hoog in het vaandel dragen! Daarom hanteren we één centraal aanspreekpunt voor heel uw verbouwing. Vanaf de ontwerpfase kan u bij ons terecht met al uw vragen of bezorgdheden.  

Een duidelijke, eenduidige offerte

Wij werken met een digitaal platform waar u terecht kunt voor je offerte te kunnen
raadplegen en feedback te geven. Ook de eind afrekening gebeurt via dit platform.

Duurzame materialen

logo-FSC-PEFC-ecologique

Al onze materialen zijn van Belgische leveranciers en dragen een FSC en PEFC label. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een verantwoorde omgang met de grondstof hout. Al deze materialen zijn tot slot ook zeer kwalitatief!

Van ontwerp tot oplevering

Wij kunnen u een realistisch 3D beeld bezorgen en doen dit tot slot gratis bij offertes waarbij het bedrag meer als 10 000 euro is. Zo weet u direct wat u krijgt voor uw geld. 

Schrijnwerker in Mol - Voor al jouw interieurprojecten

Onze diensten omvatten zowel het ontwerp en uitvoering van uw project. De zaakvoerder is uw aanspreekpunt voor alle vragen over de werken. Ook volgt hij de werken tot op de voet op en staat hij mee op de werf. Alvorens de werken aan te vatten voorzien we een uitgebreide planning. Zo weet u wanneer wat wordt gedaan!

Onze Merken

Hier zien jullie een deel van onze merken die we standaard gebruiken in ons maatmeubilair