Diensten

Schrijnwerkerij in Leopoldsburg

Onze diensten omvatten zowel het ontwerp en uitvoering van uw project. De zaakvoerder is uw aanspreekpunt voor alle vragen over de werken. Ook volgt hij de werken tot op de voet op en staat hij mee op de werf. Alvorens de werken aan te vatten voorzien we een uitgebreide planning. Zo weet u wanneer wat wordt gedaan!

Keuken op maat

Jouw keuken creëren we naar uw persoonlijkheid. Wij hechten daarom een groot belang aan het leren kennen van onze klanten. Dit doen we steeds met een persoonlijk gesprek in jullie omgeving. Zo leren we jou en je gezin beter kennen. 

Badkamers

Een badkamer is voor ons een plaats om tot rust te komen na een drukke werkdag. Een minimalistisch design met natuurlijke materialen is dan ook een ideale keuze. 

Berging

Een berging moet praktisch zijn met veel opbergruimte, daar zijn we allemaal reeds van overtuigd. Maar bijkomend is het wel zo fijn dat de stijl doorheen je woning hier ook doorgetrokken wordt. Hiervoor kan u op ons rekenen. 

Slaapkamers

Elke slaapkamer wordt praktisch ingericht naar de smaak en de wensen van de klant. We zorgen er verder voor dat jullie volledig design zelfs tot deze kamer doorgetrokken wordt. 

Maatkasten

Een maatkast is voor ons een kast volledig naar uw wens. Zo kan u zelf de materialen kiezen, de kleur en de indeling. U kan ook de vorm en de afmetingen zelf bepalen. Hier komt steeds veel expertise bij kijken, daarom staan we u bij in elke mogelijke keuze en beslissing.

Gaat het om maatkasten in de berging, slaapkamer of onder de trap? Wij zorgen samen voor de beste opbergoplossing die past bij uw interieur. Wij maken uw maatkasten in Leopoldsburg steeds met duurzame en kwalitatieve materialen. 

Ook voor binnendeuren kan u bij ons terecht. Gaat het om een simpele binnendeur met omlijsting of heeft u graag een in-gepleisterde invisible deur? Wij maken naar uw wensen de deuren die het best in uw interieur passen. 

Ontwerp

Bij elke offerte voor diensten boven de 10 000 euro krijgt u een gratis 3D ontwerp. Hierbij zitten een aantal panorama zichten maar ook een aantal 3D renderingen.

Hierdoor krijgt u steeds een goed beeld van wat u krijgt. Een voorbeeld hiervan kan u via deze link terug vinden.

diensten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.